EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събития на 9 май

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събития на 9 май

mail08:55 | 09.05.2013прегледи 397 коментарикоментари 0


Флоренция - Президентът Росен Плевнелиев участва в международна конференция "Състоянието на Съюза". Той ще говори за мерките, предприети от европейските институции и страните членки на ЕС, за преодоляване на финансовата и икономическа криза.

Рим - Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който е на посещение в Италия, ще разговаря с новия премиер Енрико Лета и с министърката на външните работи Ема Бонино.

Сочи - Британският премиер ще се срещне с руския президент Владимир Путин, за да обсъди положението в Сирия.

Москва- Военен парад на Червения площад в чест на Деня на победата
- Йорданският външен министър Насер Джуде ще се срещне с руския министър на външните работи Сергей Лавров. Основна тема се очаква да бъде организирането на международна конференция за Сирия.

Аахен, Германия - Президентът на Литва Далия Грибаускайте ще получи международната награда "Карл Велики" за приноса си за европейската интеграция.

Лондон - Bank of England ще обяви решението си за равнището на водещата лихва.

- Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристин Лагард ще участва в конференция по световните инвестиции заедно с министрите на финансите на Великобритания, Германия, Канада и Франция.

Мадрид - Стачка на учебните заведения в Испания в знак на протест срещу бюджетните съкращения и в защита на държавното образование.

Любляна - Очаква се правителството на Словения да обяви национална стабилизационна програма, една от основните цели на която е стабилизирането на банковия сектор в страната. Тя ще бъде представена за разглеждане в Европейската комисия.
- Посещение на еврокомисаря за околната среда Янез Поточник.

Белград - Завършва посещението на главния прокурор на Международния трибунал за военните престъпления в бивша Югославия Серж Брамерц в Белград.

Ден на Европа
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4209