EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Столичният р-н „Илинден” лидер в саниране

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Столичният р-н „Илинден” лидер в саниране

mail11:00 | 06.08.2012прегледи 628 коментарикоментари 0


По данни от проект мениджъра на проект „Енергийно обновяване на българските домове” за София – град, на територията на Столична община, най-много заявления за интерес и подкрепа са подадени от сдружения на собствениците по Закона за управление на етажната собственост от район „Илинден”. Опитът и активността на етажните собствености не е случаен, защото района участва и в проекта „ Демонстрационно обновяване на многофамилни жилищни сгради”, където има изцяло санирани два блока в ж.к. „Захарна Фабрика”.
Във връзка със стартирането на проект „Енергийно обновяване на българските домове” на 08.08.2012 година от 18:00 часа кмета на район „Илинден” г-жа Миглена Веселинова ще направи среща - дискусия с управители на етажни собствености. Официален гост на срещата ще бъде г-жа Ирина Савина заместник кмет „Инвестиции и строителство” на Столична Община, както и проект мениджър за София – град.
На срещата ще бъдат и домоуправителите на двата блока участници по проекта „Демонстрационно обновяване на многофамилни жилищни сгради”, за да споделят опит.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg