EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

СТИВ в Турция, Корея, Грузия най-активни

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

СТИВ в Турция, Корея, Грузия най-активни

mail12:45 | 26.07.2013прегледи 579 коментарикоментари 0


Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в Турция е тазгодишният носител на приза на БТПП. На второ място в годишната класация е СТИВ Корея, а на трето – СТИВ Грузия. В класацията са номинирани още службите по търговско-икономически въпроси в Индия, Швейцария и Азербайджан. За много близки до техните резултати в работата бяха споменати още службите по търговско-икономически въпроси във Великобритания, Германия и САЩ. В класацията не са участвали СТИВ Китай, Русия и Румъния, които вече са печелили приза предишни години.
За четвърта поредна година членовете на БТПП отличават най-добрите служби по търговско-икономически въпроси, работили най-активно с българския бизнес и съдействали в най-голяма степен за увеличаване на инвестициите и износа и привлекли най-много туристи от съответната държава в България. Критериите и подходът за номиниране и награждаване са утвърдени съвместно от БТПП и Министерството на икономиката и енергетиката, а водеща роля за спечелване на състезанието има оценката на бизнеса.
Годишните награди на БТПП са израз на признанието на фирмите за постигнатите резултати в работата на СТИВ и неговата оценка за ефективността на икономическите служби. В годишното допитване на БТПП през тази година бизнесът е дал два пъти повече отлични оценки за контактите си със СТИВ, стана ясно по време на награждаването.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4189