EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Стартира класация на Deloitte

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Стартира класация на Deloitte

mail12:38 | 16.05.2009прегледи 1581 коментарикоментари 0


Това е 10-то издание на Technology Fast 50 за най-динамичните компании в Централна Европа. Поканата за участие се отправя към всички технологични компании, които искат да се състезават за престижната за индустрията и региона награда. cd1
„Класирането в Technology Fast 50 може да има положителен ефект за репутацията на една организация, връзките й с партньори и клиенти, както и върху бъдещо наемане на нов персонал”, казва Асен Димов, Одит съдружник и лидер за „Технологии, медии и телекомуникации” за Делойт България.
Отличените през миналата година компании постигнаха най-висок среден ръст (1271%) в историята на класацията, което определено поставя високи, но не и невъзможни цели за постигане пред нас.
„Въпреки че бизнесът в Централна Европа определено почувства ефекта на глобалната криза през последното тримесечие на 2008 г., не очакваме значителен спад в средния темп на растеж на компаниите от Technology Fast 50”, прогнозира Дариуш Нахила, Директор „Технологии, медии и телекомуникации” за Делойт Централна Европа. 
В допълнение към основната наградна категория, Делойт ще предостави награди за т. нар. Изгряващи звезди и Големите 5. Наградата за изгряващи звезди се отнася за компании, които бързо печелят репутация, но не отговарят на критерия за икономическа дейност в рамките на минимум пет години. Втората награда – Големите 5, е нова и ще отличи най-динамично развиващите се компании, чиито приходи за последната отчетна година 2008 надвишават EUR 25 милиона.
Формата за онлайн регистрация и критериите за участие се намират на регионалната уебстраница на класацията Fast 50 на, www.deloitte.com/fast50ce.
Тази година състезанието ще затвори на 10 юли 2009 Както и в предходни години, победителите по региони автоматично се номинират за европейската класация, известна като “Technology Fast 500 EMEA”.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg