EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Стартира PR Приз 2017

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Стартира PR Приз 2017

mail15:03 | 10.02.2017прегледи 1331 коментарикоментари 0


PR Приз 2017 отправя за пореден път предизвикателство пред най-добрите комуникационни проекти. Седемнадесетото издание на най-дългогодишния конкурс в сферата на връзки с обществеността стартира с променени критерии за оценка на проектите. Кандидатите ще се състезават в 14 конкурсни категории, а трудът им ще бъде оценяван от висококвалифицирано жури в състав – председател на журито – Мануела Тотева – председател на БДВО за 2017, доц. Теодора Петрова – декан на ФЖМК и представител Българската академична асоциация по комуникации; Катя Димитрова – председател на БАПРА и основател и собственик на агенция Интеримидж; Георги Кузмов – главен секретар на рекламния фестивал Mediamixx; гл. ас. д-р Фани Мадрашка – преподавател по комуникации във Великотърновския университет  „Св.св. Кирил и Методий“; Надя Маринова – главен редактор и управляващ мениджър на b2b media; Гергана Иванова – собственик на рекламна агенция The Smarts; Дарина Георгиева – изпълнителен директор на Българска мрежа на Глобалния договор на ООН.

Категориите в тазгодишното издание на конкурса са Корпоративна PR кампания; CSR – бизнес сектор; CSR – нестопански сектор; PR проект в публичния сектор; Зелени комуникации и градска среда; PR проект за вътрешни комуникации; PR проект за продукт или услуга; Специално събитие; PR проект на медия; Кризисен PR; Дигитална кампания или проект; Имиджмейкинг; Политически PR; PR на студентски проект.

“С всяка изминала година отбелязваме ръст на заявките за участие, което е положителна тенденция за развитието на ПР бранша и ролята на комуникационния специалист.  Имаме актуализация на критериите и конкурсът ще премине на два ключови етапа, които дават по 50% от финалния сбор точки – индивидуална оценка на база писмено описание на проекта и оценка на реализацията на проекта, която се прави след публичното представяне”, казва председателят на БДВО Мануела Тотева,  чиято роля е по традиция да оглавява журито на конкурса.

На 12, 13 и 14 май 2017 г. – публично представяне на проектите и журиране на втори етап;

На 18 май 2017 г. – церемония за обявяване на победителите.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1007