EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Старт на www.naidobrafirma.bg

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Старт на www.naidobrafirma.bg

mail10:00 | 21.06.2012прегледи 744 коментарикоментари 0


Сайтът на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“, организиран от ПИБ стартира. Началото на проекта беше обявено на 29 март 2012 г., като досега фирмите, желаещи да участват, подаваха заявления по електронен път.
С пускането на www.naidobrafirma.bg кандидатите вече могат да се регистрират и онлайн в реално време.
Стъпките за регистрация са няколко – попълват се данни за фирмата, нейната дейност, както и финансови показатели, които са в основата на критериите за оценка.
Сайтът е олекотен възможно най-много, с изчистен графичен дизайн, така че разглеждането му, както и регистрацията, да бъдат лесни, удобни и приятни за публиката и участниците.
В конкурса могат да се включат само български фирми – с български капитал, български мениджмънт и които представят българска марка (и трите условия са задължителни за участниците). С пускането на сайта www.naidobrafirma.bg и публиката може активно да се включи в гласуването, като този вот ще определи наградата „Фирма на публиката”.
„Досега сме поканили повече от 100 фирми да вземат участие в надпреварата, много разчитаме и на браншовите организации в различните отрасли на икономиката. Те също са около стотина – свързали сме се с тях и се надяваме те да разпространят нашата покана към членовете си“, каза Васил Христов – изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка. „Идеята ни наистина е да стигнем по-голяма аудитория – и като участници, които да привлечем, а и до хората, така че в крайна сметка българските компании и продукти да станат по-популярни сред обществото ни“, допълни той.

 


Тагове: сайт, конкурс
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg