EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Ст. Загора домакин на бизнес форум

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ст. Загора домакин на бизнес форум

mail17:09 | 24.01.2022прегледи 825 коментарикоментари 0


Българо-корейски бизнесфорум се открива на 24 февруари в Стара Загора, информират от пресцентъра на общината. В него ще вземат участие корейски компании и представители на местния бизнес, със съдействието на Корейската агенция за насърчаване на търговията и инвестициите /KOTRA/. Организатори на събитието са KOTRA, с подкрепата на Община Стара Загора и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ - Стара Загора.
Първата част от събитието ще се проведе от 9.00 часа в Бест Бутик Хотел, където представители на местния бизнес и корейски компании ще осъществят двустранни срещи с цел създаване на бизнес партньорства. Всяка компания, която проявява интерес, трябва да изпрати апликационна форма, която ще определи и сферата на дейност на потенциалното сътрудничество.
Втората част от събитието ще се проведе от 14.00 часа в зала "П. Р. Славейков" на Община Стара Загора, където ще бъде представен опитът на корейските компании в дигитализирането на селското стопанство и нейното модерно управление.
В Община Стара Загора се приемат документи за участие до 31 януари т.г.
Поради настоящите противоепидемични мерки броят на присъстващите на двете части на събитието ще бъде ограничен.
Всички присъстващи следва да представят зелен сертификат или отрицателен резултат от направен тест за COVID-19, съгласно законоустановените мерки в страната, уточняват от пресцентъра на общината.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg