EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

София Тех Парк с пощенска марка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

София Тех Парк с пощенска марка

mail18:05 | 03.12.2015прегледи 985 коментарикоментари 0


На официална церемония беше официално валидирана пощенска марка на Научно-технологичен парк. На събитието присъстваха изпълнителният директор на София Тех Парк АД Елица Панайотова, директорът на Български пощи Деян Дънешки и авторът на визията Филип Бояджиев.

„Марката е символичен, красив жест, чрез който да останем в историята, а защо не и в този забележителен Музей на съобщенията, от една страна страна, но от друга – да отбележим старта на Научно-технологичния парк, предстоящ идната седмица. Освен откриващата церемония на 11 декември, предвиждаме амбициозна международна конференция, чийто замисъл е да разясни за по-широката общественост ролята на един научно-технологичен парк. Очакваме интересни лектори и лидери на мнение от цял цвят. На всички гости ще подарим именно тази марка с печат“, заяви Елица Панайотова, изпълнителен директор на София Тех Парк.

Художникът Филип Бояджиев от своя страна сподели, че заданието е било истинско предизвикателство за него. С едно изображение той се е опитал да пресъздаде три от ключовите думи, който изникват в ума на всеки човек, когато се спомене Научно-технологичния парк, а именно „технологии, иновации и наука“. Номиналната стойност на пощенската марка е един лев, а тиражът и – 12 000 бройки.

Официалното откриване на Научно-технологичен парк предстои на 10-11 декември 2015 г.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165