EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

София Десерт Фест през юни

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

София Десерт Фест през юни

mail18:01 | 29.05.2017прегледи 1026 коментарикоментари 0


От 9 до 11 юни 2017 Българската търговско-промишлена палата организира първия по рода си СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ или Фестивал на сладките и тестени изкушения в столицата. Домакин ще бъде ЦУМ. Събитието е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша. 

София Десерт Фест е мястото за лична среща между производителите и любителите на сладки изделия: печива, десерти, бонбони, шоколади и прочие. Събитието дава възможност на изложителите да покажат на многобройните любители на сладките и тестени изкушения най-доброто, което предлагат, както и да популяризират своята търговска марка. Участващите фирми ще предоставят на посетителите отстъпка при закупуването на продуктите, друг вид промоция или възможност за дегустация. Любителите на сладките вкуснотии ще имат да възможност да опитат интересни и качествени продукти на повече от 50 български производители или вносители.

Предложенията на изложителите варират от майсторски приготвени баклави до биологично малиново вино и от най-качествени шоколади до вкусни сурови десерти, като минават през торти, гофрети, рула, кейкове и други печива, кафета и млечни десерти. 

Ето и предварителна информация за някои от участниците: шоколадови гурме предложения от Elizabeth luxury chocolate; уникални сурови, веган, безглутенови торти от Salted Café Sofia; бутикови торти Нектар; сладка магия за специални моменти с десертите на Sugarella Cakes and Bakes; белгийски гофрети на клечка от Gofrillo; висококачествени ръчно приготвени шоколадови бонбони от Stanimira Chocolate House; плодово вино от био малини на Трастена; 1 метър шоколад; деликатесна баклава от Сладкарница "Пастане", истински, натурален шоколад от Casa Kakau.

-----

Какво: СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ

Кога: 9 - 11 юни 2017

Място: ЦУМ – северен вход, ПАРТЕР 

Работно време: 10.00 до 19.00 часа 

Цена за вход: 
За възрастен: 5 лева
Отстъпки: за деца 7-18 г. и пенсионери над 65 г.: 3 лева 
За деца до 7 години: вход свободен

Източник: Списание Меню


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg