EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Сноудън даде име на електромобил

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Сноудън даде име на електромобил

mail12:15 | 09.09.2013прегледи 816 коментарикоментари 0


Китайска компания е подала заявка за регистрация на бранда „Сноудън” (Snowden), предаде South China Morning Post. Властите в страната ще трябва да позволят фамилията на американския гражданин, който стана герой в политически скандал, да се използва като марка на автомобил.
Едуард Сноудън е бивш служител на ЦРУ, който сподели с пресата - как и каква информация управлява и получава ЦРУ, с помощта на внедряване в информационната мрежа и всички системи за връзки по целия свят. Когато срещу него беше отправено обвинение в шпионаж, той напусна САЩ и в момента се намира в Русия.

Заявката за регистрация на бранда Snowden е подадена от компанията Hong Yuan Lan Xiang (HYLX). Тя се занимава с разработката на акумулатори, изучва възможността за увеличение на скоростта при зареждането на батерии и метода за бързо превръщане на нормалните автомобили в електромобили.
Всичките тези разработки са използвани при производството на електромобила, който ще видим в края на годината. Представителите на компанията са убедени, че ще предизвикат такъв фурор на пазара, какъвто предизвика и Сноудън в средствата за масова информация и Интернет.
Според експерти обаче - фамилията Сноудън, може да стане причина за отказ при регистрирането на бранда. Според вестник „Новости”, аналогична заявка е била подадена от друга китайска фирма, през 2010 година, като компанията се е занимавал с производството на дрехи./Фокус
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158