EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Смяна на караула в МЕ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Смяна на караула в МЕ

mail15:15 | 04.05.2017прегледи 548 коментарикоментари 0


На официална церемония в сградата на Министерство на икономиката служебният министър Теодор Седларски предаде поста на Емил Караниколов.

Новият министър на икономиката Емил Караниколов посочи, че ще бъдат анализирани съвместно с бизнеса административните пречки, като целта е те да бъдат отстранени, за да може бизнесът да осъществява по-добре своята дейност. По думите му ще се продължи с прозрачността в работата на министерството и дружествата, на които министърът на икономиката е принципал. Министър Караниколов изтъкна, че ще бъдат придвижени проектите, свързани с инвестициите, както и че ще работи за въвеждането на принципа на „мълчаливо съгласие“. „Съвместно с Българска фондова борса /БФБ/ и Министерство на финансите ще работим за повишаването и на финансовия капитал на БФБ", каза още Караниколов.

От своя страна Теодор Седларски благодари на екипа на министерството за свършеното през трите месеца на управление на служебния кабинет. „Успяхме да сложим акцент на някои теми, като Индустиря 4.0 и младежкото предприемачество", допълни той.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg