EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Сливен:"Метро Кеш & Кери България" се преструктурира

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Сливен:"Метро Кеш & Кери България" се преструктурира

mail16:30 | 20.11.2014прегледи 1885 коментарикоментари 0


"Метро Кеш енд Кери България" предприема стъпки по преструктуриране и развитие на бизнеса си в Сливен и региона, част от които са свързани с функционирането на магазин "Метро Компакт" в града, съобщиха от веригата. Първата фаза от това преструктуриране предвижда трансформиране на дейността на "Метро компакт Сливен" от 1 януари 2015 г. и реорганизация на взаимоотношенията с неговите постоянни клиенти.

"Метро" ще развие присъствието си в региона на Сливен и Ямбол, следвайки своята визия за по-голяма близост с професионалните си партньори. В кратък срок обектът на веригата ще бъде отворен на друга локация, във формат, съобразен с бизнес потребностите на клиентите от двете области.

Промяната няма да доведе до преиздаване на клиентски карти, които ще продължават да важат за всички останали магазини на "Метро". За клиенти, ползващи услугата по доставки, няма да настъпят съществени промени. Стоката ще се доставя от "Метро Стара Загора", а графикът за поръчка и доставка не се променя. Без промяна остава практиката мениджъри, клиенти на компанията, да посещават партньорите си, за да предоставят информация за промоции, асортимент и активности на веригата.

За професионални клиенти, за които пътуване с цел закупуване на стоки до Стара Загора или Бургас не е желана възможност, "Метро" предлага опцията да се възползват от услугата по доставки. Заявките могат да стават през Интернет – през онлайн платформата за поръчки, по телефона или чрез e-mail. Информация за онлайн заявките може да бъде намерена на: http://www.metro.bg/public/bg/Home/Services/Dostavki.

Системата за онлайн поръчки предлага достъп до пълния асортимент на компанията с над 30 000 продукти и възможност доставката да бъде направена "до врата" на професионалните клиенти.източник:сп Регал
 


Тагове: Метро, Сливен
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg