EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ски сезонът започна

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ски сезонът започна

mail14:00 | 15.12.2012прегледи 536 коментарикоментари 0


Три зимни курорта откриват новия ски сезон - Банско, Пампорово и Боровец. Скиорите ще ползват с намаление или безплатно лифтовете и съоръженията по случай откриването, съобщиха за "Хоризонт" представители на ръководствата в курортите.
Иван Обрейков от Банско каза:

Банско предлага всичко. Ние пускаме курорта с почти 60% капацитет от пистите. Тези, които искат да гледат откриването и да се състезават с Херман Маер, Марк Жардел и Петър Попангелов могат да дойдат на Бъндеришка поляна до 12, след това има официално откриване на сезона.
Деян Николов от ръководството на Боровец заяви:
Откриването в курорт Боровец ще предложи на нашите гости грандиозно шоу, много състезания, награди и музика. През целия ден съоръженията на курорта ще работят безплатно, включително и нощното каране, което е от 18 часа до 22 часа.
Мариян Беляков от Пампорово допълни:
В Пампорово, както винаги, ще имаме специално шоу по самата писта "Стената", в подножието на която ще се открие и самия сезон. Най-голямата награда за хората ще бъде безплатното каране в събота и в неделя.
Пампорово привлече над 15 000 туристи за откриването. Движението към Пампорово и Смолян е изключително натоварено, предаде кореспондента на БНР Радостина Чернокова.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158