EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Сиско обучава в “Стартиране на бизнес”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Сиско обучава в “Стартиране на бизнес”

mail15:00 | 24.03.2011прегледи 1013 коментарикоментари 0


Започва работа втората група на курса “Стартиране на бизнес”, която е съорганизирана от Института за предприемачи на Сиско и фондация StartUP. Тя е съставена от стипендианти на Института, подбрани в специален конкурс, съвместно с екипа на StartUP. Началото на втората група на курса е 30 март 2011 г.
Институтът за предприемачи и StartUP обединяват своите усилия с цел максимално адекватна локализация на съдържанието на курса “Стартиране на бизнес”. Неговото съдържание е подготвено в партньорство със Stanford University, Cornell University и MyOwnBusiness. “Комбинацията между международното ноу-хау и локалния опит прави “магическата смес” на успеха на Института за предприемачи”, сподели Светлан Станоев, Мениджър в Института за предприемачи на Сиско.
“StartUP познава добре спецификите на българската предприемаческа еко-система. Убедени сме, че обединените ни усилия с Института ще създадат значима ползва за всички в нея”, допълни Стани Милев, Главен ентусиаст на фондация StartUP.

За курса
Курсът “Стартиране на бизнес” е предназначен за хора, които имат желание за собствен бизнес, проект в идейна фаза или скоро са стартирали бизнес начинания. Разглежда всички критични въпроси при старта на едно ново бизнес начинание. Програмата е продъжителност от 2,5 месеца. Сесиите се провеждат два пъти в седмицата, като всяка една е в рамките на 3 часа. Първата група на курса стартира в средата на февруари. Както тя, така и настоящата група, са съставени от стипендианти на Института, подбрани в специален конкурс. Курсът отбеляза сериозен интерес от близо 4 души за едно стипендиантско място.

 

 


Тагове: бизнес, курс
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg