EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Сирма Солюшънс пробива на пазара в Бразилия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Сирма Солюшънс пробива на пазара в Бразилия

mail13:30 | 26.09.2011прегледи 426 коментарикоментари 0


Софтуерната компания Сирма Солюшънс, част от Сирма Груп Холдинг, завърши комплексен технологичен проект в Бразилия за дистрибутора на лекарства 4Bio. Българската софтуерна фирма е изградила за 4Bio решение за продажби през мобилните телефони и го е интегрирала със съществуващата в бразилския дистрибутор платформа за електронна търговия. Проектът вече е в краен етап на разработка, а решението работи за мобилните операционни системи Android, BlackBerry и iOS*.
Компанията се позиционира успешно на бразилския пазар като широкоспектърен доставчик на софтуерни решения, налага се и като глобален участник в много иновативни и бързо развиващи се сегменти, като мобилното здравеопазване и мобилната търговия.
„Радващо е, че компанията ни вече е разпознаваема в един толкова динамичен и голям пазар, какъвто е бразилският. Очаквам нашето ноухау и експертиза в някои от най-иновативните сфери на мобилните технологии, в комбинация с конкурентните цени и високото качество, да спомогнат за разширяването на бизнеса ни в тази южноамериканска страна“ - заяви Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг.
Създаденото от българската фирма решение позволява потребителите да търсят лекарства по категории, по производители и по име. Освен това на самите мобилни телефони на потребителите се инсталира система от типа „shopping cart“, която позволява да се правят поръчки с кредитна карта директно от устройството.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg