EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Силна подкрепа за Делян Добрев

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Силна подкрепа за Делян Добрев

mail20:39 | 01.10.2017прегледи 7268 коментарикоментари 0


Областни и общински организации на ГЕРБ, депутати, кметове, излъчени от партията, застанаха зад Делян Добрев. В декларации, разпространявани през целия ден от пресцентъра на формацията, или на пресконференции съпартийците на депутата се обявиха против оттеглянето му от политиката, изразиха увереност в неговите качества и подчертаха, че той е човек, който "основно е работил в полза на ГЕРБ и е следвал позициите на партията. Всеотдайно и последователно е прокарвал политиките на ГЕРБ". Според структурите това е опит на опозицията да компрометира един от най-силните хора в ГЕРБ.
В защита на Добрев се обявиха от столичната и областната софийска организация, кметовете на общини в Софийска област, издигнати от ГЕРБ.
Подкрепа за него заявиха също областните и общинските организации на партията в Пловдив, Ловеч, Русе, Разград, Хасково, Велико Търново, Бургас, Варна, Перник, Пазарджик, Кърджали и др. Те настояват ръководството на ГЕРБ да не приема оставката на бившия енергиен министър.
Декларации бяха разпространени също от Жени ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ и Младежи ГЕРБ.
В социалната мрежа Фейсбук в защита на съпартиеца си писаха председателят на Народното събрание Димитър Главчев, зам.-председателят на парламента Цвета Караянчева, депутати от ПГ на ГЕРБ.
Утре зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и Делян Добрев ще се срещнат с партийните структури в Хасково, за да чуят позицията на местните организации.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3885