EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Серджо Маркионе оглави и Fiat Industrial

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Серджо Маркионе оглави и Fiat Industrial

mail16:00 | 05.01.2011прегледи 778 коментарикоментари 0


Серджо Маркионе, които вече е главен изпълнителен директор на Fiat SpA и Chrysler Group LLC, ще оглави и новия ръководен орган на Fiat Industrial - бизнеса с камиони и земеделско оборудване, отделен неотдавна от италианската автомобилостроителна компания, предаде Асошиейтед прес.
Акциите на дружеството Fiat Industrial, включващо селскостопанските и строителните превозни средства с марка CNH - (съкратено от Case-New Holland) и камионите Iveco, започнаха да се търгуват отделно на борсата в Милано тази седмица. Отделянето дава възможност на Fiat, който имат дял от 20 процента в Chrysler, да се съсредоточи върху основния си автомобилостроителен бизнес.
Fiat Industrial обяви днес, че новият управителен орган, наречен Индустриален изпълнителен съвет (Industrial Executive Council), обединява главните изпълнителни директори от всеки сектор и други ръководители. Това ще бъде органът, взимащ решения на най-високо равнище извън борда на директорите, като членовете му ще правят преглед на резултатите, ще определят цели и взимат ключови стратегически решения.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg