EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Сандра Бълок-най-добрият продавач на мода

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Сандра Бълок-най-добрият продавач на мода

mail13:30 | 07.02.2010прегледи 876 коментарикоментари 0


С определянето на номинациите за Оскари през тази седмица модните дизайнери на дрехи вече се надпреварват с предложения да облекат звездите в голямата нощ, съобщава The Wall Street Journal. Но вместо да се насочват към бъдещите носители на Оскари или към най- модерните звезди, дизайнерите си задават друг – въпрос: Кои ще бъдат най- атрактивни и ще привлекат зрителите да купят дрехите, които са видели на червения килим?
Сред победилите в номинацията за „най-добър продавач” на мода е Сандра Бълок.
Продажбите на дрехите не се движат единствено от това да дали са шик, отбелязва изданието. „В повечето случаи звездите, които провокират високи продажби не са задължително тези, които са номинирани за наградите”, коментира Лили Холандър, директор редакция на сайта StyleSpot.com, проследяващ тенденциите на най-продавани дрехи, представени на червения килим. 45-годишната Сандра Бълок има земен имидж, с който милиони жени се идентифицират.
Сред актрисите, които не са номинирани за Оскар, но все пак според StyleSpot.com ще провокират големи продажби след като се появят на червения килим са Кейт Хъдсън и Дрю Баримор – сладки и достатъчно млади, за да вдъхновят купувачите онлайн.



 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg