EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Сайтът на Pirelli на български

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Сайтът на Pirelli на български

mail09:45 | 04.04.2013прегледи 872 коментарикоментари 0


Клиентите на Pirelli в България вече могат да разчитат на българска секция в международния сайт на производителя на гуми. При влизане в Pirelli.com сайтът автоматично пренасочва към секцията на български, където могат да се проверят подходящите гуми за всеки автомобил по марка, модел и версия, резултатите от проведени от международни медии сравнителни тестове на гуми и коментарите към продуктите. Освен за автомобили в страницата са представени и гумите за мотоциклети, камиони, автобуси, състезателни коли и индустриални машини.
Страницата дава подробна информация за новите етикети на гумите по стандартите на Европейския съюз, както и обозначителните кодове по бордовете. Pirelli дава съвети за по-икономично шофиране и разяснява какво представляват технологиите run flat и seal inside.
Всяка моделна гама е представена с история, галерия снимки и разяснение за кои автомобили е подходяща. Специално внимание е обърнато на модела Cinturato P7, който намалява въздействието върху околната среда както на етапа на производство, така и през целия живот на гумата.
Също така на сайта може да се намери подробна информация за фамилията Pirelli P Zero ™, избор за първоначално вграждане за повечето спортни и мощни модели на пазара на марки като Aston Martin, Bentley, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lotus, Maserati и Porsche. Асиметричната шарка на протектора подобрява спирачните характеристики, управлението и контрола. Има отлични характеристики на мокри условия с подобрена безопасност в потенциални ситуации на аквапланинг.
Scorpion Verde ™ пък е първата в света зелена гума, разработена специално за кросоувъри и SUV. /източник: Speed-Press

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg