EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

С карта от Банско на ски в швейцарския Вербие

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

С карта от Банско на ски в швейцарския Вербие

mail10:31 | 10.04.2019прегледи 697 коментарикоментари 0


На 23 март, 2019 бе подписано ключово споразумение за партньорство между най-добрия ски курорт в Швейцария - Вербие и най-добрия ски курорт в България – Банско. И двата града са отличени, като най-добри ски дестинации в своите държави от Световните награди за ски 2018 (World Ski Awards), съобщиха от офиса на концесионера на ски зоната "Юлен". 

По време на ски сезон 2019-2020 любителите на зимните спортове, които притежават сезонни карти за един от двата курорта, ще имат уникалната възможност да карат три дни ски или сноуборд абсолютно безплатно в другия курорт.

Тези, които притежават сезонна ски карта за Банско и правят директна резервация с партньорски хотели на Televerbier SA, ще имат право на три безплатни дни ски по снежните склонове на Вербие.

Всички скиори, които са закупили годишнa ски карта за известния швейцарски курорт, ще могат да карат три дни ски в Банско, когато резервират своята почивка през туристическата агенция Балкан Холидейз.

Най-голямата ски лифт компания във френско-говоряща Швейцария Televerbier SA и концесионерът на ски зоната в Банско Юлен АД договориха изключително атрактивни оферти за любителите на зимните спортове. Българската страна беше представена от кмета на Банско Георги Икономов и собственика на концесионера на ски зона Банско Марк Жирардели, който стартира това обещаващо и изключително важно партньорство с колегите си Елоa Росие, президент на община De Bagnes- една от най-големите общини в Швейцария, и Laurent Vaucher, главен изпълнителен директор на Televerbier SA. Двете страни се договориха да се подпомагат взаимно и да проведат съвместни маркетингови и рекламни кампании.

Споразумението е чудесно начало за ползотворно сътрудничество между двата ски курорта и е отлична възможност за по-нататъшното им промотиране в дългосрочен план.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg