EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ръкавица на Майкъл Джексън - продадена за $ 49 хил.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ръкавица на Майкъл Джексън - продадена за $ 49 хил.

mail12:00 | 07.09.2009прегледи 496 коментарикоментари 0


Бяла  ръкавица на Майкъл Джексън, украсена със скъпоценни камъни, беше продадена на търг в Мелбърн за сумата от 49 хил. долара, съобщава BBC. Ръкавицата е купена от представител на Hard Rock Hotel and Casino в Лас Вегас. По всяка вероятност ръкавицата ще бъде изложена за посетители на хотела.
Това е ръкавицата, която Майкъл Джексън хвърля в публиката след премиера на филма му в Австралия през 1996 г.  Тогава фенът Бил Хибъл  успява да хване ръкавицата. Майката на вече покойния почитател на Майкъл Джексън включила ръкавицата в търга.
 „Имаше огромен интерес към продажбата на артикула в седмицата преди сделката. Ние все още сме доста  изненадани от цената, на която беше продадена ръкавицата” – коментира пред Reuters Шарлот Станс от аукционната къща, организатор на търга.
Това е първата ръкавица на Майкъл Джексън, която се продава на търг след смъртта му на 25 юни.
От аукционната къща Bonhams&Goodman очакват  за друга ръкавица на Майкъл Джаксън – тази, която той е носил при сключването на брак с Деби Роуи, майката на двете му по-големи деца, да бъде платно двойно повече, около 25 500 долара.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg