EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Румъния с нов туристически имидж

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Румъния с нов туристически имидж

mail11:20 | 30.07.2010прегледи 932 коментарикоментари 0


Новият туристически бранд на Румъния под мотото "Explore the Carpathian garden", беше представен на Световното изложение в Шанхай, съобщиха румънските информационни агенции. Брандът беше представен в присъствието на стотици посетители на изложението, основно румънци, посочва Медиафакс.
Събитието, на което присъстваха и бившите спортисти Надя Команечи, Илие Нъстасе и Георге Хаджи, започна с рецитал на популярния музикант Георге Замфир.
Новият туристически бранд на Румъния си поставя за цел да покаже страната с нов имидж. Той извежда на преден план най-хубавото, най-интересното, най-чистото, което Румъния има. Сега е моментът светът да ни опознае и като страна на биологичното и културно разнообразие", заяви министърът на туризма на страната Удря.
Създаването и представянето на туристическия бранд на Румъния, финансирани от еврофондове, са част от проект за развиване на туристическия потенциал на Румъния, за който са отпуснати 75 милиона евро до края на 2013 г., посочва Аджерпрес.
Министърът на туризма заяви също, че румънското Черноморие не е конкурентноспособно в международен план. Тя отбеляза, че Румъния не може да осъществява масов туризъм, защото Черноморското крайбрежие е засегнато от лошото състояние на инфраструктурата и липсата на интерес от страна на инвеститорите и местните власти.
           

 

 


Тагове: имидж, Румъния
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161