EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Роснефт преговаря с Китай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Роснефт преговаря с Китай

mail11:00 | 19.02.2013прегледи 446 коментарикоментари 0


Ръководителят на Роснефт Игор Сечин е в Китай, където се среща с мениджмънта на китайската Sinopec, Китайската национална петролна и газова корпорация (China National Petroleum Corporation - CNPC) и Китайската национална офшорна петролна компания (China National Offshore Oil Corporation - CNOOC), съобщи ИТАР-ТАСС.
Преди това той се срещна с вицепремиера Ван Цишан, който оглавява от китайска страна двустранния енергиен диалог. Ръководителят на Роснефт пристигна в Пекин от Южна Корея, където в събота разговаря с ръководителите на Корейската газова корпорация КОГАЗ (KOGAS) и на компанията Ес Те Екс (STX).
Преди двадесетина дни Роснефт подписа редица документи в Каракас, разширявайки сътрудничеството с Венецуела. Според информацията на Роснефт подписани са редица документи, включително и меморандум между Petroleos de Venezuela - PDVSA и Роснефт за проучване и използване на нови участъци от шелфа на страната и оценка на възможностите за предоставяне на услуги по пробиване и поддръжка на кладенци в шелфа. Подписани са и документи за преотстъпване на правата за създаване на администрация на съвместно предприятие за петролни услуги и предприятие за инженерство и строителство.


Тагове: Роснефт, Китай
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1049