EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Ремонтът на "Граф Игнатиев" - видео

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ремонтът на "Граф Игнатиев" - видео

mail07:15 | 29.10.2018прегледи 967 коментарикоментари 0


"Това кратко видео представя част от строителните дейности на ул. „Граф Игнатиев“, с повече детайли за технологията на поставяне на настилките и релсовия път. Ремонтът на тази знакова улица очаквано е обект на голям интерес, затова съм поискала да бъде предоставяна и допълнителна информация.
В района живеят и работят много граждани, които в последните месеци са затруднени във всекидневното им придвижване. Поискала съм от изпълнителя да постави допълнителни указателни табели, които да улеснят пешеходците, както и всекидневно да проверяват дали са на мястото си. Благодаря на всички граждани за търпението и отново се извинявам да причиненото неудобство.
Срокът за завършване на обекта е 300 дни, като от самото начало настоявам да се работи интензивно. Към момента новото трамвайно трасе, с дължина 2204 м единичен коловоз, е изцяло изградено. Работи се изключително активно за поставяне на настилките в трасето, като целта ни е максимално скоро да възстановим движението на трамваите. В цялата зона 2, която включва и ул. „Граф Игнатиев“, се обновяват 50 000 кв. м. настилки, като се поставят гранитни и бетонови павета и плочи".

Това написа във Фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg