EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Рекорден интерес към БГ щанд в Мумбай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Рекорден интерес към БГ щанд в Мумбай

mail12:30 | 23.01.2013прегледи 442 коментарикоментари 0


Българският туристически щанд се радва на рекордна посещаемост от индийски туроператори по време на двудневното изложение SATTE 2013 в Мумбай. Това се потвърждава и от представителите на българските туристически фирми, участващи във форума. Персоналните контакти са повече от 100 на ден.

Четирите български фирми, участващи във форума, представят възможностите на нашата страна да предложи спа, голф, културен и летен туризъм. Конкретни запитвания от страна на индийски туроператори има за групи от по 15-20 души – основно за корпоративен и семеен туризъм.
Инициативата за българското участие в изложението е в резултат на политиката на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за популяризиране на България като целогодишна туристическа дестинация с предлагане на специализирани форми на отдих. Участието на българските туроператори в Индия е насочено главно към високата класа индийски туристи, които пътуват активно зад граница на далечни дестинации. Изложението е незаменим начин българските туроператори да обменят оферти с индийските си колеги. Индийските туристи на далечни дестинации са едни от най-платежоспособните в света.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg