EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Рекорден брой 3D проекти на бани

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Рекорден брой 3D проекти на бани

mail09:30 | 29.02.2012прегледи 1047 коментарикоментари 0


Над 90 дизайнерски 3D проекта на бани кандидатстваха за участие в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2011. Професионалното жури номинира десет от тях, които ще се борят за отличието в две конкурсни категории – Experience и Solutions. Номинираните проекти са публикувани на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com, където от 25 февруари до 20 март 2012г. онлайн потребителите имат възможност да гласуват и да определят носителя на приза.
Тазгодишното издание на конкурса продължава традицията от предходната година и отново постави във фокуса си 3D проектите на бани, като за първа година участващите проекти се състезават в две категории - Experience (баня с размер до 12 кв.м. ) и Solutions (баня с размер до 6 кв.м.). Авторите на номинираните проекти ще имат възможността да ги представят и защитят пред професионалното жури на конкурса в края на март 2012г., когато ще се състои церемонията по награждаването на победителите. Победителите в двете конкурсни категории ще бъдат наградени с посещение на изложението „100% Design” в Лондон. Всички номинирани участници също ще получат награди.
Онлайн потребителите също имат възможност да изберат своите фаворити като гласуват от 25 февруари до 20 март 2012г. на официалния сайт на конкурса. Получилият най-много гласове 3D проект на баня ще грабне приза Ideal Standard Баня на публиката 2011, а авторът му ще спечели уикенд за двама в SPA хотел в България. След приключване на конкурса, чрез томбола ще бъдат изтеглени 20 от участвалите в онлайн гласуването, които също ще получат награда от Ideal Standard.
„Интересът към тазгодишния конкурс надхвърли очакванията ни и ни зарадва изключително много. В това издание бяха регистрирани над 90 проекта, което е близо 100% ръст в сравнение с миналогодишното издание. Тазгодишният конкурс се отличава от предишните и с голямо многообразие на идеи, мислене „извън рамката” и смели решения – така се твори банята на бъдещето! Журито беше много затруднено в избора си и мога да споделя, че за съжаление много качествени и интересни проекти останаха извън номинациите и затова взехме решение след края на конкурса да ги представим във FB страницата на Ideal Standard Баня на годината – те го заслужават”, коментира Лазар Лазаров, бизнес лидер Идеал Стандарт Интернешънъл, регион Централна и Източна Европа.

Номинираните проекти ще бъдат оценявани от жури под председателството на арх. Иван Александров и в състав от интериорни дизайнери: арх. Албена Владимирова-Андреева, арх. Пенка Станчева, Никки Канделеро и Владислав Василев. „Идеал Стандарт – Видима” АД е представена в журито от Христо Караиванов – Директор Маркетинг и продажби и Лазар Лазаров - бизнес лидер Идеал Стандарт Интернешънъл, регион Централна и Източна Европа.


 


Тагове: бани, конкурс
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg