EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Рекорд в колективното пазаруване у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Рекорд в колективното пазаруване у нас

mail17:30 | 16.03.2011прегледи 1386 коментарикоментари 2


Рекордните 2000 българи си спестиха 80 % от цената на вкусна торта и кафе във виенски салон „Лагуна” при старта на Офертомат – новия сайт за колективно пазаруване. Българо-чешкият проект стъпва на успешния опит, който има лидера на чешкия пазар - Митон Инвестмънт. Зад проекта застават Ивайло Лаков и Христо Петков, журналисти с дългогодишна практика. „Колективното пазаруване обединява аналоговия и дигиталния свят, което ни кара да вярваме, че то не е моментна мода, а тепърва ще се развива в България. У нас вече има над 20 подобни сайта, но сериозните играчи са едва 3-4, сред които от днес е и Офертомат. За сравнение – в Чехия сайтовете за колективно пазаруване са над 200 и броят им устойчиво расте”, коментира Стефан Цанов, представител на чешкия партньор в проекта.
Ofertomat.bg използва утвърдило се европейско ноу-хау в областта на груповото пазаруване и залага на по-прозрачен и диалогичен модел на работа с потребителите и търговците. Той гарантира за сериозността на партньорите си, както и за качеството на предлаганите стоки и услуги.
Офертомат ежедневно ще предлага уникални сделки за различни услуги и стоки – козметични процедури, спорт, храна, билети за кино и театър, курсове и много други. Офертите с отстъпки от 50% до 90% ще са валидни до 24.00 ч. на съответната дата.
MITON CZ Investment е основана през 2000 година. Започва работа с няколко медийни проекта в Чехия, а след успешната продажба на най-големия сайт за даунлоуд на софтуер Stahuj.cz започва да инвестира в уебсайтове за транзакции в различни сегменти: Heureka.cz, Hotel.cz, Slevomat.cz, Pixmac.com и други. Сайтът за групово пазаруване Slevomat.cz, собственост на групата е с пазарен дял над 60% в Чехия.

 


 
Коментари
 
groupidon - 04-04-2011 г. 08:34:59

ето още един стартиращ сайт за групово пазаруване...този път насочен към обучения, концерти, културни събития и т.н...www.groupidon.net

vzemigo.bg - 30-06-2011 г. 16:51:47

на вашето внимание и още един vzemigo.bg

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg