EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Рекламистът Кр. Гергов сключва брак в Тоскана

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Рекламистът Кр. Гергов сключва брак в Тоскана

mail15:50 | 02.08.2011прегледи 9879 коментарикоментари 0


Медийният олигарх и любовницата му Деница Атанасова ще сключат брак в края на август. За място на церемонията двамата са избрали идиличната Тоскана, поканени са само двадесетина семейства, съобщава агенция Блиц, която се позовава на статия във в. „Шоу”. Поканените на сватбата ще пристигнат в Castiglion del Bosco на 27 август, замъкът е в сърцето на Тоскана. Кумове ще бъдат Симона и Тед Василеви: кумата работи като секретар в ООН, а кумът е галерист и се труди за аукционната къща Sothby’s. През 2008 г. в светските среди се заговори, че 20-годишната тв водеща Деница Атанасова чака дете от Красимир Гергов.
Деница е по-млада от по-голямата дъщеря на медийния олигарх от първия му брак, която живее в Лондон заедно със сестра си и майка си. Красимир и първата му съпруга Румяна се запознали на модния подиум - и двамата били манекени на модна къща "Рила" по време на зрелия социализъм.
Една вечер през същата 2008 г. Румяна и приятелката й Слава като в сюрреалистичен филм виждат в известния столичен нощен клуб "Смайлс" да влизат прегърнати Красимир и Деница. Румяна налита на бой на крехката прелюбодейка. Двуличният съпруг изкрещява паникьосано:"Не я удряй, тя е бременна"! Отнасяйки самият той няколко шамара, успява да изтика шокираната си любовница навън. Впрочем, по правешка линия Красимир Гергов е братовчед с президента на "Лукойл - България" Валентин Златев, отбелязва още агенцията.

 

 


Тагове: Гергов, брак
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4177