EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Ребрандиране на ING

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ребрандиране на ING

mail15:30 | 21.04.2015прегледи 1087 коментарикоментари 0


ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане в България започват да използват новите си марка и лого - NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане. Ребрандирането на пазарите, на които компанията работи, ще се осъществи до края на 2015 г.
NN Group съществува като самостоятелна публична компания от 2 юли 2014 г., когато акциите й започнаха да се търгуват на фондовата борса Euronext в Амстердам. NN Group обхваща животозастрахователните, пенсионноосигурителните услуги и услугите по управление на активи на ING Group, които се обособиха в самостоятелна компания в съответствие с плана за преструктуриране на ING, договорен с Европейската комисия.
„ Промяната на марката няма да се отрази върху условията по договорите на съществуващите ни клиенти. Искаме да продължим с още по-голяма отдаденост да съветваме и подпомагаме с конкретни финансови решения своите клиенти, за да могат те да реализират житейските си цели. Вярвам, че ще създадем силна и обичана марка NN, като вложим цялата си енергия за това.” - коментира Николай Стойков, Главен изпълнителен директор на NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане за България.
 


Тагове: ребрандиране, ING
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg