EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Райфайзенбанк България с награда от Дойче Банк

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Райфайзенбанк България с награда от Дойче Банк

mail12:50 | 21.07.2011прегледи 869 коментарикоментари 0


За седма поредна година Райфайзенбанк (България) ЕАД получи наградата на Дойче Банк за отлично качество на платежните нареждания в евро за 2010 г. (EUR Straight-Through Processing (STP) Excellence Award 2010.) Тази награда се присъжда за изключително високо качество на международните разплащания и за постигнат забележителен резултат, а именно 99.9 % STP коефициент. Коефициентът отразява дела на автоматично обработените преводи от общия брой преводи.
Този резултат реално демонстрира високата автоматизация на направените преводи от Райфайзенбанк към Дойче Банк, при които не се налага никаква ръчна намеса от страна на служители на Дойче Банк. По този начин се подобрява и ефективността, и не се допускат допълнителни разходи, във връзка с ръчната обработка на платежните нареждания, а клиентите получават качествено и бързо обслужване без забавяне при изпълнението на техните платежни нареждания.
Освен с наградата от Дойче Банк през юли Райфайзенбанк бе отличена и с приза “Таен клиент” в конкурса "Банка на годината 2010 г.", който е доказателство за високото качество на обслужване в банковите клонове на Райфайзенбанк.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg