EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Пътувания през септември - изгодни полети и хотели

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пътувания през септември - изгодни полети и хотели

mail07:10 | 16.08.2019прегледи 1127 коментарикоментари 0


Все още не сте излезли в летен отпуск и ви се иска да пътувате извън България без да изхарчите много пари? Експертите от онлайн туристическа агенция eSky прегледаха офертите за пътуване и подбраха най-изгодните за предстоящия, все още летен месец септември.

Гърция е първи избор за много българи, когато става дума за лятна почивка, и ако изберете някой от ръкавите на Халкидики, например, пътуването с кола е добър вариант. Ако пък решите да посетите Атина, най-добре го направете със самолет – полетът е кратък, а цените на билетите през септември започват от 25 евро двупосочно.

На цени от 30 евро за двупосочен полет все още можете да закупите самолетни билети до Каламата, Пелопонес, като това е последния шанс да посетите полуострова бързо и удобно, тъй като директните полети ще се изпълняват само до края на месец септември.

Търсите по-далечна дестинация? Италия е винаги добра идея! Най-евтино за периода ще струват самолетните билети до Милано – от 35 евро, а до Венеция –  около 50 евро двупосочно. На подобни цени може да се пътува и до европейската столица Брюксел, а Айндховен, който често е отправна точка към Амстердам, ще струва около 45 евро.

В момента можете да се възползвате от много екзотични възможности за пътуване на промоционални цени, които са в сила до 20 август, а периодът на пътуване е до март догодина.

Хотелското настаняване навсякъде е разнообразно, в зависимост от това, което търсите - квартири, апартаменти, къщи за гости и различни категории хотели – за всеки вкус и всеки джоб.

Експертите съветват да не пренебрегвате застраховката за пътуване, без значение дали пътувате наблизо или надалеч.

 

 

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg