EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Първи пролетен базар EnjoyWine 2017

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Първи пролетен базар EnjoyWine 2017

mail10:29 | 21.04.2017прегледи 917 коментарикоментари 0


Изби от цялата страна ще представят новото лице на българското вино на 22 и 23 април в София. Ароматно, омайващо и някак изискано, виното носи в себе си магия, която привлича все повече почитатели в България. Наблюдаваме тази тенденция от няколко години, а заслугата е на българските изби, които предлагат все по-качествени продукти.

Независимо дали е начинаещ или напреднал, всеки винолюбител има нужда от информация, от възможност да се запознае с постиженията на българските винопроизводители, да опита вина от лимитирани бутикови серии, които не може да открие в кварталния магазин и хипермаркета, да види отблизо авторите на българските вина, спечелили световно признание на международни конкурси, да научи повече за виното, за да направи информиран избор при покупка, да закупи на добра цена вина за своя празник.

В отговор на тази потребност изби от цялата страна ще представят пред жителите и гостите на София новото лице на българското винопроизводство. Събитието ще се проведе на 22 и 23 април в залите на ресторант "България", на бул. "Цар Освободител" 4. За посетителите е предвидена интересна съпътстваща програма с музика на живо, тематични дегустации, кратки обучения, конкурс за най-атрактивен щанд и други изненади.

Ще имаме удоволствието да опитаме вината на "Загрей", "Вила Мелник", "Вила Винифера", "Трастена", "Малката звезда", "Присое", "Марян", "Братанови", "Сала естейт", "Рупел", "Орбелус", "Вила Юстина", "Шато Копса", "Орбелия", "Карабунар", "Драгомир", "Старо Оряхово", "Манастира", "Боровица", Gik Live, "Нисово", "Виа Верде".

Събитието се организира по проекта EnjoyWine, който си поставя за цел да повиши културата на дегустация и оценка при консумация на вино в България, както и разпознаваемостта и имиджа на българските вина в страната и чужбина. Част от дейността на организацията е свързана с реализиране на инициативи в подкрепа на българските производители, главно малките бутикови семейни изби. За тази цел EnjoyWine организира дегустации, винени турове и обучения, и предлага избрани български вина в магазина си на ул. "Цар Иван Шишман" 19.


Тагове: вино, изложение
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg