EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Пълно сертифициране Tier 3 за телепорт „Плана“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пълно сертифициране Tier 3 за телепорт „Плана“

mail14:01 | 24.10.2017прегледи 9457 коментарикоментари 0


Световната телепорт асоциация (World Teleport Assossation) обяви, че VIVACOM е постигнала пълно сертифициране Tier 3 за телепорт „Плана“.

Това нарежда българската сателитна станция сред най-модерните съоръжения от този тип в света, като към момента само 20 телепорта имат подобен сертификат, а други 12 са в процес на оценка на качеството.

Процесът за получаване на сертификата е дълъг и изчерпателен, за да се гарантира неговата обективност. Телепортът трябва да отговаря на над 170 изисквания, които Световната телепорт асоциация проверява и анализира чрез одит на място.

Българският телепорт „Плана“ успешно премина целия процес по сертификация Tier 3, нареждайки VIVACOM в елитния клуб на притежателите на сертифицирани телепорти, сред които са Globecomm, Elara Comunicaciones, GlobalSat, Arqiva, Eutelsat, Horizon Teleports, Media Broadcast, Signalhorn, Telenor, Telesapzio, Talia, CYTA, Batelco, и Optus.

Програмата за сертифициране на телепортите от Световната асоциация служи както на телепорт операторите, така и на техните клиенти, като създава обективен, прозрачен и международно приет метод за документиране на качеството на услугите към клиенти и стратегически партньори. Сертифицирането също така е надеждно средство за клиентите при избора им на доставчици на телепорт услуги и им осигурява база за оценка на съответствието между цена и качество на усугата. Списък на сертифицираните телепорти ще намерите в този линк.  

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg