EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

"Пчеломания" в Добрич между 22-24 март

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Пчеломания" в Добрич между 22-24 март

mail10:05 | 07.03.2018прегледи 3774 коментарикоментари 0


Изложението "Пчеломания", което ще се състои в дните между 22-24 март в Добрич, ще представи новостите в пчеларския бранш. За петнайсетото издание на форума вече са потвърдили своето участие 65 български и чуждестранни фирми, съобщи Звезделина Иванова, изпълнителен директор на "Добрички панаир" АД, който е сред организаторите на форума.
Компании от Турция и Сърбия ще предлагат на панаира пчеларско оборудване. Български производители също ще доставят на изложението центрофуги и поточни линии за преработка на мед, кошери, восъчни основи, храни и препарати за пчелните семейства, защитни облекла за пчеларите, специализирана литература и други. Потребителите ще могат да избират на "Пчеломания" и различни видове мед,пчелно млечице, апипродукти за козметиката. Ще има и специализиран сектор за продажба на овощни дръвчена, лозички и цветя за пролетната кампания.
В съпътстващата програма на панаира ветеринари и други специалисти в бранша ще представят новости в храненето и обслужването на пчелните семейства.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg