EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Проф. Михаил Константинов подава оставка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Проф. Михаил Константинов подава оставка

mail09:55 | 22.03.2013прегледи 700 коментарикоментари 0


Проф. Михаил Константинов подава оставка като директор на "Информационно обслужване" АД, съобщи самият той на пресконференция днес.
"Подавам оставка пред Съвета на директорите на "Информационно обслужване" АД, както е по Търговския закон и по устава на дружеството. Другата седмица ще има заседание на съвета и се надявам тази оставка да бъде приета." Това каза още той, като мотивира решението си с думите, че в едни избори доверието е най-важното нещо. "Всеки, който руши това доверие, пали клада, на която ще изгори. Стига клади в тази страна." Допълни професорът.
Както е известно БСП-ДПС-ДСБ поискаха оставката на професора, като го обвиниха, че е политически ангажиран и симпатизира на ГЕРБ.
Константинов предложи да бъде направена бърза и пълна проверка на всико, което той е правил като председател на дружеството.
Служебният премиер Райков обяви, след среща с проф.Константинов, че вече е взел решение за исканията на БСП-ДСП-ДСБ по повод казуса, но изчаква приключване конкурса за избор на преброител на парламентарните избори на 12 май.

 снимка:УАСГ

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 963