EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Проучване за трансграничните колети

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Проучване за трансграничните колети

mail10:10 | 13.05.2015прегледи 824 коментарикоментари 0


Европейската комисия стартира обществена консултация за проучване на възможностите за подобряване на качеството, бързината и надеждността на трансграничната доставка на колетни пратки.

Целта на допитването е всички заинтересовани страни в пощенския сектор да предоставят становищата си по установени затруднения, свързани с осъществяването на доставките и да се определят областите, където да се фокусират усилията за подобряване на дейността.

Консултацията обхваща малките пакети до 2 кг. и колети до 20 кг., предназначени за доставяне в рамките на Европа и ще се проведе в държавите от Европейския съюз и Европейското икономическо пространство. Проучването е насочено към гражданите, бизнеса, държавните органи и други заинтересовани страни.

Въпросниците от консултацията, както и всякаква допълнителна информация, могат да бъдат намерени на следния интернет адрес:

http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=8169&lang=en&tpa_id=0&title=Consultation-on-cross-border-parcel-delivery

Поради спецификата на информацията, отговорите на някои от въпросите, където е посочено това, ще бъдат третирани като поверителни. В допълнение, всяко лице може да поиска предоставената от него информация да не бъде публикувана.

Становищата могат да се изпращат най-късно до 29 юли 2015 г./МТИТС
 


Тагове: колети, чужбина
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4147