EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Протестът в Киев отвътре

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Протестът в Киев отвътре

mail07:15 | 05.12.2013прегледи 946 коментарикоментари 0


Сградата на кметството в Киев е окупирана от протестиращи граждани. Ето моменти от тяхния живот там. Снимките са правени на 3 декември.

Протестът в Киев е денонощен. Кметството на украинската столица е окупирано. На сцена на площада изявите не спират въпреки минусовите температури. Това предаде от Киев блогърът Иво Божков.

По думите му в действията на протестиращите има много голяма решителност: „Бях изумен - цяла нощ митингът, който се провежда на площада, не е спрял. През цялото време имаше хора, които говореха на трибуната, музиканти, които пееха".

В предаването "Кой говори" по Дарик Божков сравни демонстрантите с войници, които са тръгнали на революция: „Снощи бяхме в кметството, което е окупирано изцяло от протестиращи и вътре стотици хора спят на одяла, хранят се, лекуват се. Създадена е организация. Впечатляващо колко много хора, от различни възрастови групи, участват много дейно с някаква решителност. На мен ми се стори, че гледам войници, които са тръгнали на революция и са с тази нагласа".

снимки:Иво Божков, профил Facebook


Тагове: Киев, протест
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4209