EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Признания за ЦЕРБ & АИКБ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Признания за ЦЕРБ & АИКБ

mail15:07 | 13.10.2015прегледи 835 коментарикоментари 0


Награда за Иновативен български продукт 2015 даде Българската асоциация на електротехниката и електрониката на система, която намалява риска от аварии в електрическите централи. Системата се нарича Vibro Health+ и е разработена от Централна енергоремонтна база ЕАД (ЦЕРБ). Благодарение на нея специалистите може да забележат зараждащите се повреди много по-рано, а предприятията да предприемат превантивни действия. Скъпоструващи забавяния на производството могат да бъдат предотвратени. Разходите за техническа поддръжка на въртящи се електрически машини може да намалеят до 40%, а авариите – наполовина.

БАСЕЛ отличава ежегодно български компании за създаването на иновативни продукти. През 2015 г. за първи път бе връчена само една награда в тази категория.

В Асоциацията членуват повече от 150 фирми от електротехническата индустрия в България, чиито служители наброяват общо над 15 000 души.

ЦЕРБ е най-голямото българско предприятие за диагностика, ремонт и поддръжка на електрически машини и съоръжения.

 

На 9 и 10 октомври 2015 г. се проведе Общо събрание на членовете Международния координационен съвет на организациите на работодателите (МКСОР) в Казахстан. Присъстващите лидери на работодателски организации от Европа и Азия единодушно избраха председателят на УС на АИКБ Васил Велев за ротационен председател на Съвета. Това е признание за системната, упорита и целенасочена работа на Васил Велев за развитието и задълбочаването на сътрудничеството на представителите на бизнеса от Източното партньорство, Русия, Азия, с европейските бизнес среди. Събранието бе съпроводено от бизнес форум, като събитията се проведоха в градовете Астана и Алмати.

Основната тема на дискусията, която бе подробно обсъдена от работодателите от Европа и Азия, бе посветена на добрите практики, които осигуряват взаимодействие с държавните и правителствени институции в разработването и експертизата на нормативни актове, отнасящи се до бизнес климата.


Тагове: ЦЕРБ, АИКБ, Велев
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4167