EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Премиерът Борисов призна за госпожица

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Премиерът Борисов призна за госпожица

mail15:25 | 26.06.2012прегледи 1530 коментарикоментари 0


Премиерът Бойко Борисов също се появи на корицата на лайфстайл списание. В "Love style" Борисов позира с китара, четка за рисуване и признава, че иска втори мандат.
"Когато не мога да заспя, си дрънкам на китарата. Разучавам песни", казва Борисов. Според автора на интервюто Миролюба Бенатова "Бойко Борисов правел абсолютни копия на класически произведения". "Понякога рисувам. Имам статив и бои горе на терасата, пред спалнята. Подготвил съм си платно. Днес щях да рисувам", признава още той.
"Имам една госпожица, която ми е близка. Милата, само да я обявя и ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера", разказва Борисов за личния си живот и пояснява: Не мога да съм влюбен. Да си влюбен означава да мислиш за някого, да му даваш време, да го водиш на разходка, на почивка. Аз сега нямам такава връзка.
Борисов твърди, че той е бил инициаторът да се раздели с Цветелина Бориславова. "С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза", казва още Борисов.
Искам втори мандат, защото виждате - Южната дъга си я правя първа копка и си я пускам да работи, правя си първа копка на магистрала "Тракия" и си я откривам после. /БГНЕС

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg