EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Президентът прие ръководството на "Лукойл"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Президентът прие ръководството на "Лукойл"

mail18:21 | 14.06.2017прегледи 922 коментарикоментари 0


Президентът Румен Радев прие ръководствата на "Лукойл" и "Лукойл-България", съобщава прессекретариатът на държавния глава.
Българската държава подкрепя инвестициите в технологии и производства, които се реализират в условията на прозрачност и при спазване на националното и европейското законодателство. Оценяваме високо тези партньори, които работят при стриктно зачитане на екологичните стандарти и развиват дейността си при висока данъчна дисциплина. Това е заявил Румен Радев днес на работна среща на "Дондуков" 2 с президента на "Лукойл" - Русия, Вагит Алекперов, вицепрезидента на компанията Вадим Воробьов и ръководителя на "Лукойл-България" ЕООД Валентин Златев.
На срещата са обсъдени мерките за развиване на производствата в България и възможните бъдещи инвестиции в енергийния ни сектор, които имат реален потенциал да повишат конкурентоспособността и данъчните постъпления за страната ни, включително и корпоративните, се посочва в съобщението.
Гостите са потвърдили пред държавния глава намеренията на компанията да развива своето трайно присъствие на българския пазар и да завърши нов високотехнологичен цикъл, който ще допринесе за утвърждаването на България като ключов експортен център в региона.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg