EUR 1.9558
USD 1.7999
CHF 1.9913
GBP 2.2782
CNY 2.4937
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail07:03 | 29.05.2014прегледи 880 коментарикоментари 0


КИЕВ - Украинските власти продължават военната операция срещу проруските сепаратисти в източната част на страната, където и вчера сраженията взеха жертви.

АСТАНА - Президентът на Русия Владимир Путин трябда да подпише заедно с беларуския и казахстанския си колега, Александър Лукашенко и Нурсултан Назарбаев, договор за създаване на Евразийски икономически съюз, който ще влезе в сила от 1 януари 2015 година.

МОСКВА - Руският министър на външните работи Сергей Лавров ще се срещне с венецуелския си колега Елиас Хауа.

ААХЕН, Германия - Председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой ще получи 56-ата годишна награда "Карл Велики" за своя принос за Европа.

САРАЕВО - Европейският съюз ще започне да разполага около 350 войници в Босна, за да помогнат на страната да се справи с последиците от най-тежките наводнения от повече от един век.

БЕЛГРАД - Президентът на Словения Борут Пахор пристига на двудневно посещение по покана на сръбския си колега Томислав Николич.

ЗАГРЕБ - Еднодневна стачка на научните работници и висшите учебни заведения в Хърватия заради намалени заплати.

БУКУРЕЩ - Генералният секретар на Съвета на Европа Турнбьорн Ягланд ще разговаря с председателя на Камарата на депутатите на румънския парламент Валериу Згоня.

РАМАЛА - Очаква се да бъде обявено формирането на палестинско правителство на национално единство, съставено от независими личности и оглавявано от сегашния премиер Рами Хамдала, в съответствие със споразумението между двете водещи палестински политически движение - Фатах на президента Махмуд Абас, което управлява на Западния бряг на река Йордан, и ислямисткото Хамас, което контролира ивицата Газа.

НЮ ЙОРК - Съветът за сигурност на ООН ще проведе консултации за хуманитарната ситуация в Сирия.

ВАШИНГТОН - Ще бъдат публикувани данни за растежа на икономиката на САЩ през първото тримесечие на годината.

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МИРОТВОРЦИТЕ ОТ ООН
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg