EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:30 | 28.05.2014прегледи 878 коментарикоментари 0


РИМ/ВАТИКАН - Премиерът Пламен Орешарски, който е на еднодневно посещение в Италия и Ватикана, ще бъде приет от папа Франциск, ще се срещне с държавния секретар на Ватикана кардинал Пиетро Паролин и ще има разговори с италианския си колега Матео Ренци.

БЕРЛИН - Работен обяд на германския канцлер Ангела Меркел с премиерите на Украйна, Грузия и Молдова - Арсений Яценюк, Иракли Гарибашвили и Юрие Лянка. Основна тема ще са
президентските избори в Украйна.

БРЮКСЕЛ - Украйна и Русия трябва да отговорят на Еврокомисията до тази вечер дали приемат условията на компромисно решение по дълга за синьото гориво.
- Еврокомисията ще представи план за европейска стратегия за енергийната сигурност.
- Пресконференция на Марин льо Пен, председателка на френската крайнодясна партия Национален фронт, спечелила европейските избори във Франция.

УЕСТ ПОЙНТ, САЩ - Президентът на САЩ Барак Обама ще произнесе реч за външната политика и отбраната във военната академия в Уест Пойнт.

БАЙКОНУР - Ще бъде изстрелян космическият кораб "Союз ТМА-13М" с международен екипаж: германецът Александър Герст, американецът Рийд Уайзман и руснакът Максим Сураев.

БУКУРЕЩ - Официално посещение на министъра на външните работи на Италия Федерика Могерини в Румъния.

АТИНА - Среща на политическо-военна група към Политическия комитет по въпросите на сигурността на Европейския съюз, организирана от гръцкото председателство на Европейския съюз.

ПРИЩИНА - Започва предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори в Косово на 8 юни 2014 г.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg