EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail07:30 | 28.02.2014прегледи 951 коментарикоментари 0


РОСТОВ НА ДОН, Русия - Очаква се сваленият украински президент Виктор Янукович да даде пресконференция в руския град близо до украинската граница.

КИЕВ - Посещение на канадския външен министър Джон Беърд.

БЕРЛИН - Бившият френски президент Никола Саркози ще се срещне с германския канцлер Ангела Меркел и ще произнесе реч за Европа и френско-германските отношения на форум, организиран от фондацията "Конрад Аденауер".

ТЕХЕРАН - Полският външен министър Радослав Шикорски пристига на четиридневно официално посещение в Иран.

АНКАРА/ИСТАНБУЛ - Корупционният скандал, опетнил премиера Реджеп Тайип Ердоган, се разраства след публикуването в интернет на още един записан телефонен разговор, уличаващ в корупция премиера месец преди местните избори, които ще бъдат тест за правителството.

КОНСТАНЦА, Румъния - САЩ откриват официално новата си база за транзитен превоз в Румъния, която ще има ключова роля в процеса на изтегляне на войниците от Афганистан, замествайки базата Манас в Киргизстан.

АТИНА - В гръцкия парламент днес трябва да влезе за обсъждане законопроект, от който земеделските производители очакват да бъдат изпълнени исканията им за данъчни облекчения и опрощаване на заеми.

РИМ - Румънският премиер Виктор Понта заминава на посещение в Италия.

АНКАРА - Посещение на еврокомисаря за търговията Карел де Гухт.

ЕСКИШЕХИР, Турция - Насрочено е изслушване на свидетелите по делото за убийството на 19-годишния демонстрант Али Исмаил Коркмаз, пребит миналата година с палки от хора в цивилни дрехи по време на протест в Ескишехир. Той умира от мозъчен кръвоизлив след 38 дни, прекарани в кома.

БРЮКСЕЛ - Ще бъдат публикувани предварителни данни за инфлацията в еврозоната през февруари и за безработицата през януари.

РИМ - Италианската столица е на ръба на фалита и ако правителството не вземе мерки за финансиране на градската хазна, от днес спират всички комунални услуги, включително транспортните връзки, медицинското обслужване и работата на детските градини.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1055