EUR 1.9558
USD 1.8036
CHF 1.9846
GBP 2.2826
CNY 2.4956
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:32 | 12.02.2014прегледи 726 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Македонският премиер Никола Груевски ще се срещне с генералния секретар на НАТО Андерс фог Расмусен.

- Среща на премиерите на Сърбия и Косово Ивица Дачич и Хашим Тачи с посредничеството на върховния представител на Европейския съюз за външната политика и сигурността Катрин Аштън.

ЖЕНЕВА - Продължават преговорите между двете сирийски делегации - на режима и на опозицията (до 16 февруари).

КИЕВ - Еврокомисарят по разширяването Щефан Фюле ще посети Украйна (и 13 февруари).

ПАРИЖ - Израелският външен министър Авигдор Либерман пристига на посещение, за да обсъди с френския си колега Лоран Фабиюс въпроса за иранската ядрена програма.

ТБИЛИСИ - Визита на Военния комитет на НАТО в Грузия.

САН ФРАНЦИСКО - Президентът на Франция Франсоа Оланд завършва посещението си в САЩ. В Сан Франциско той ще се срещне с шефа на Гугъл Ерик Шмид, както и с представители на Фейсбук, Туитър и Модзила. Оланд ще посети и къщата на президента Томас Джеферсън в Шарлотсвил, Вирджиния.

ЛИСАБОН - Португалският президент Анибал Каваку Силва, италианският му колега Джорджо Наполитано и испанският крал Хуан Карлос участват в конференция на предприемачи от трите държави.

МОСКВА - Руският президент Владимир Путин ще проведе среща с членовете на правителството по изпълнението на плана за дейност на министерството на икономическото развитие за 2013-2018 година.

САРАЕВО - Ситуацията в Босна и Херцеговина, където продължават протестите срещу бедността, безработицата и корупцията.

- Турският външен министър Ахмет Давутоглу ще се срещне с членовете на колективното босненско председателство, външния министър Златко Лагумджия, върховния представител на международната общност Валентин Инцко и с лидера на ислямската общност Хусеин Кавазович.

АНКАРА - Испанският премиер Мариано Рахой Брей и турският му колега Реджеп Тайип Ердоган ще присъстват на церемония по откриването на нова линия на метрото в Анкара.

АТИНА - Делегация на фермерите ще преговаря с представители на финансовото министерство на фона на разрастващите се протести на земеделските производители срещу данъчната политика на правителството.

НИКОЗИЯ - Завършва посещението на експерти на "тройката" международни кредитори (Европейска комисия, Европейска централна банка и Международен валутен фонд), които преговарят с правителството на Република Кипър по изпълнение на неговатапрограма в замяна на отпусканите заеми за излизане от кризата.

СКОПИЕ - Посещение на докладчика на Европейския парламент за напредъка на Македония Ричард Хоуит за разговори с македонското правителство относно приетата на 22 януари 2014 г.
проекторезолюция за напредъка на страната към членство в ЕС.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg