EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail07:45 | 10.02.2014прегледи 640 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Среща на министрите на външните работи на страните в Европейския съюз. В дневния ред са събитията в Украйна и Сирия, критичната ситуация, предизвикана от масовите безредици в Босна и Херцеговина, както и изпращането на европейски сили в Централноафриканската република.
- Посещение в Европейския парламент на седем деца, спечелили голямата награда - посещение на парламента, в организирания от евродепутата Мария Габриел в Ловеч ученически конкурс за детско творчество на европейска тематика (до 12 февруари).

САРАЕВО - Продължава напрежението в Босна и Херцеговина, обхваната от протести срещу влошаването на условията за живот и високата безработица.

БЕЛГРАД - Митинг в знак на солидарност с протестиращите в Босна.

ЖЕНЕВА - Втори кръг от преговорите за мирно уреждане на конфликта в Сирия с участието на делегации на правителството на Сирия и Сирийската национална коалиция (до 16 февруари).

ПАРИЖ - Козметичната компания L'Oreal ще представи подробни данни за приходите от продажбите за 2013 година.

ВАШИНГТОН - Президентът на Франция Франсоа Оланд пристига на държавно посещение във Вашингтон. Веднага след пристигането си, Оланд ще посети заедно с президента на САЩ Барак Обама имението на Томас Джеферсън в Монтичело, Вирджиния. След това френският президент ще вечеря с директорката на Международния валутен фонд Кристин Лагард и президента на Световната банка Джим Йон-ким.

НЮ ЙОРК - Заседание на Съвета за сигурност на ООН за Косово. Ще бъде представен тримесечният редовен доклад на Бан Ки-мун.

МОСКВА - Работно посещение на македонския президент Георге Иванов в Русия.

ВАШИНГТОН - Очаква се Комисията по международна търговия на САЩ (ITC) да обяви дали ще издаде забрана за внос на смартфони HTC.

ЛОНДОН - Граждански диалог за бъдещето на Европа с участието на еврокомисаря за правосъдието, основните права и гражданството Вивиан Рединг.

Европейски ден на епилепсията
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165