EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail07:00 | 05.02.2014прегледи 531 коментарикоментари 0


СТРАСБУРГ - Европейския парламент ще обсъди въпроса със сирийските бежанци в България по инициатива на групата на Европейската народна партия.

КИЕВ - Украинският парламент продължава обсъждането на конституционната реформа.
- Върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Катрин Аштън ще се срещне с украинския президент Виктор Янукович и с представители на опозицията, на фона на продължаващите антиправителствени протести.

БРЮКСЕЛ - Заседание на Съвета Грузия-НАТО, с участието на генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен и грузинския премиер Иракли Гарибашвили.

ЛОНДОН - Международният институт за стратегически изследвания публикува годишния си доклад за въоръжените сили в 171 страни.

КАЙРО - Процесът срещу сваления от власт египетски президент Мохамед Морси продължава с изслушване на показания на свидетели - офицери от Републиканската гвардия.

ТЕХЕРАН - Продължава посещението на шведския външен министър Карл Билд в Иран.

АНКАРА - Румънският президент Траян Бъсеску заминава на двудневно държавно посещение в Турция, по време на което ще се срещне с турския държавен глава Абдуллах Гюл и с премиера Реджеп Тайип Ердоган.

БУКУРЕЩ - Завършва посещението на мисията на Международния валутен фонд (МВФ) за оценка на предпазното споразумение с Румъния, одобрено на 27 септември 2013 г.

ТЕХЕРАН - Френската бизнес делегация ще посети редица промишлени обекти преди да отпътува обратно за Франция.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg