EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:59 | 01.03.2013прегледи 512 коментарикоментари 0


Брюксел - Приключва двудневното заседание на Съвета по заетост, социална политика, здравеопазване и потребителски въпроси на ЕС с участието на министъра на труда и социалната политика в оставка Тотю Младенов.
- Ще бъдат оповестени данни за безработицата през януари в страните от еврозоната.

Анкара - Американският държавен секретар Джон Кери ще посети Турция в рамките на обиколка в страни от Европа и Близкия изток.

Вашингтон - Лидери на демократите и републиканците в Конгреса на САЩ ще се срещнат с президента Барак Обама по негова покана в Белия дом, за да обсъдят начини за избягване на икономиите за $85 млрд., влизащи в сила от днес.

Будапеща - Очаква се унгарският премиер Виктор Орбан да посочи кандидата си за нов шеф на централната банка - най-вероятно икономическия министър Дьорд Матолчи.

Киев - Важна пресконференция на украинския президент Виктор Янукович, на която той ще направи равносметка на първите три години от мандата си.

Астана - Визита на френския външен министър Лоран Фабиюс в Казахстан.

Берлин - Опозиционните партии в Германия възнамеряват да внесат в Бундесрата (горната камара на парламента) законопроект за минимална работна заплата.

Прага - Среща на специалния представител на грузинския премиер за отношенията с Русия Зураб Абашидзе с руския заместник-външен министър Григорий Красин. Ще се обсъждат въпроси за нормализиране на търговските, хуманитарни и културни отношения и за подновяване на редовните самолетни връзки.

Скопие - Еврокомисарят по разширяването на ЕС Щефан Фюле, придружен от група евродепутати, сред които и бившият председател на ЕП Йежи Бузек и докладчикът на ЕП за Македония Ричард Хоуит, ще бъде на посещение в Скопие. Целта на посещението е да бъдат потърсени начини за превъзмогване на политическата криза в Македония.

Никозия - Очаква се новото правителство на страната да встъпи в длъжност след президентските избори.

Белград - Сръбското държавно ръководство ще обсъжда продължаването на диалога с Прищина в Брюксел на 4 март и съдбата на металургичния комбинат в Смедерево, след като вчера руската компания "Уралвагонзавод" се отказа от намерението да купи комбината.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg