EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail09:05 | 13.02.2013прегледи 387 коментарикоментари 0


Хага - Продължава посещението на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Брюксел - Ирландия, която е ротационен председател на ЕС, свиква днес в Брюксел извънредна среща на ресорните министри заради скандала с конското месо, за да бъдат обсъдени необходимите мерки на европейско равнище.

Москва - Първо заседание на между парламентарната работна група по енергетика Русия-ЕС, на което основа тема ще бъде енергийната сигурност.

Техеран - Започва посещение на експерти на МААЕ с оглед подновяване на инспекциите на агенцията в ирански ядрени обекти.


Страсбург - Европейският съд по правата на човека ще разгледа жалбата на близки на полските офицери, разстреляни от тайната полиция на Сталин /НКВД/ в Катин през 1940 г. Руските власти отказаха на роднините достъп до архивите от разследването, започнало през 1990 г. и прекратено през 2004 г. поради "секретност" на информацията.

Париж - Либийският премиер Али Зейдан ще се срещне с президента на Франция Франсоа Оланд.

Конакри - Посещение на руския външен министър Сергей Лавров в Гвинея, последен етап от африканската му обиколка.

Дъблин - Министрите на отбраната от ЕС ще обсъдят подробностите по изпращането на 500-членна мисия военни инструктори в Мали.

Ню Йорк - Управителните съвети на компанията майка на American Airlines AMR Corp. и на US Airways Group Inc. се събират, за да обсъдят сливането между двата водещи въздушни превозвача в САЩ, като съобщение ще бъде направено днес или утре.

Вашингтон - Министърът на търговията на САЩ Ребека Бланк ще представи приоритетите на администрацията на Обама в поддържането на киберсигурността.

Атина - Гърция, Италия и Албания ще подпишат междуправителствено споразумение за строителството на Трансадриатическия газопровод (TAP).
- Държавният министър по европейските въпроси на Ирландия Лусинда Крайтън ще бъде приета от гръцкия премиер Андонис Самарас, а след това ще присъства в парламента на общо заседание на парламентарните комисии по европейски въпроси, отбраната и външните работи.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg