EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи международни събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи международни събития

mail08:00 | 20.06.2014прегледи 1122 коментарикоментари 0


РУСЕ/ГЮРГЕВО - Официална церемония с участието на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов и министъра на транспорта на Румъния Дан Шова по повод 60-годишнината от пускането в експлоатация на Дунав мост (20 юни1954). Очаква се да присъстват представители на Европейската комисия и на Дунавската комисия.

БУКУРЕЩ - Среща на министрите на външните работи на страните участнички в Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа, който в момента се председателства от Румъния.

АТИНА - Китайският премиер Ли Къцян, който е на официално посещение в Гърция, ще посети заедно с гръцкия си колега Андонис Самарас пристанище Пирея - най-голямото в Гърция - където китайската компания Коско има 35-годишна концесия за оперирането на контейнерни терминали.

БЪРДО ПРИ КРАНЮ - Тристранна среща на премиерите на Хърватия, Словения и Австрия - Зоран Миланович, Аленка Братушек и Вернер Файман.

ПАРИЖ - Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган ще обсъди с френския президент Франсоа Оланд двустранните отношения и регионални въпроси, включително развитията в Ирак.

ЛЮКСЕМБУРГ - Заседание на Съвета на Европейския съюз по икономически и финансови въпроси (ЕКОФИН) в Люксембург, на което ще бъдат представени за одобрение проектите на препоръки на Съвета към всяка държава членка по националните програми за реформи за 2014 г. и на становища за актуализираните програми за стабилност или за конвергенция.

БЕРЛИН - Канцлерът Ангела Меркел ще обсъди с естонския премиер Таави Рийвас кризата в Украйна, от която балтийските страни са особено загрижени.

МИЛАНО - Заседание на апелативния съд по делото срещу бившия премиер Силвио Берлускони за използване на секс услуги от малолетни момичета, известно като "Рубигейт".

ВАШИНГТОН - Държавният департамент на САЩ публикува годишния си доклад за трафика на хора по света.

- Министър-председателят на Нова Зеландия Джон Кий ще бъде приет от президента на САЩ Барак Обама.

КАЙРО - Саудитският крал Абдула ще посети Египет за първи път след въстанието през 2011 г., за да засвидетелства подкрепа за новоизбрания президент Абдел Фатах ас Сиси.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 990