EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Предплатена MasterCard TBI Card за подърци

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предплатена MasterCard TBI Card за подърци

mail09:28 | 04.03.2010прегледи 1547 коментарикоментари 0


Да забрави да купи подарък за рождения ден на съпругата или приятелката си, може да се превърне в кошмар за всеки мъж. Вероятно вторият възможно най-лош сценарий би бил, ако подаръкът е неподходящ според вкуса на жената. MasterCard Europe и TBI Credit предлагат едно добро решение, което да предпази българите от втория риск - TBI Card предплатена MasterCard карта за подаръци, която е от скоро на пазара.
Освен за предстоящия Международен ден на жената - 8 март, TBI Card може да спести много грижи при избора на перфектния подарък за празници, дипломиране, рождени дни, годишнини и какъвто и да било друг повод, защото е подарък със стил, а при това получателите му могат да имат точно подаръка, за който мечтаят.
Мануел Алексе, вицепрезидент „Развиващи се пазари”, MasterCard Europe, коментира: “Българските потребители разбират много добре ползите, които разплащателните карти могат да им дадат. Те са отворени към нови идеи и следят иновативните решения, които могат да подобрят качеството им на живот. Динамичното ежедневие на съвременния българин предоставя чудесна възможност за усъвършенстване изкуството да подаряваш чрез стилни предплатени карти за подаръци като TBI Card. MasterCard работи в близко сътрудничество с местните издаващи институции, за да предложи най-атрактивните и таргетирани картови програми, които да отговорят на нуждите на българските потребители.”
Валентин Гълъбов, изпълнителен директор на TBI Credit ЕАД, заяви: “С TBI Card слагаме край на подаръците „пари в пликче”, а с това и началото на представянето на всички програми предплатени карти по един уникален за българския пазар начин”.
TBI Card е предплатена MasterCard карта за подаръци, която предварително се зарежда със средства и може да се използва многократно до изчерпване на избраната сума. След като сумата бъде използвана, картата автоматично се деактивира. Тъй като това е предплатена MasterCard карта за подаръци, TBI Card се приема на ПОС терминали в България и в чужбина – от всички 8.8 милиона локации в Европа и близо 30 милиона локации в целия свят, които приемат карти MasterCard.
Когато искате подаръкът ви да е специален, можете да изберете подходящия дизайн, за да персонализирате картата и да я направите уникална с името на получателя. Можете и сами да изберете сумата на подаръка. Закупуването на картата TBI Card струва 6 лева и я получавате в луксозна опаковка – готова за подаряване. Допълнителните ползи на плащането с TBI Card са 10% намаление в TBI Rent-a-car.


Тагове: карти, подаръци
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg